De Omgeving

Nationaal park de Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense Duinen is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. De wind kan op veel plekken ongestoord waaien en dat zorgt voor een steeds veranderend landschap. Dat, en het wisselen van de seizoenen, maken ieder bezoek weer een nieuwe belevenis.

De Efteling

De Efteling ligt op fietsafstand van De Binnenheide. Het mooiste en meest sprookjesachtige attractiepark van Nederland. Beleef betoverende momenten. Voor de kleinsten onder ons, de hele familie of echte waaghalzen. Alles is mogelijk in de wereld vol wonderen.

De Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark dat ligt tussen Tilburg en Hilvarenbeek in de gemeente Hilvarenbeek. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Op uitgestrekte open vlaktes bevinden zich zebra's, giraffen en struisvogels. Verder zijn er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden.

Experience Island Het Blauwe Meer

Experience Island Het Blauwe Meer ligt op fietsafstand van De Binnenheide. Het meer heeft twee stranden, horeca, en een grote outdoor evenementenlocatie. Het bijna 50 hectare tellende terrein bevat dichte bossen, kraakhelder water en mooie stranden.

Kinderbuffetten

Kinderbuffetten bij Lekker Gewoon uit Loon. Voor de BBQ leveren wij de BBQ inclusief gas en deze hoeft u niet schoon in te leveren. V.a. 50 personen blijft onze BBQ Kok voor de kinderen barbecueën. Vanaf 50 personen blijven wij, indien u dit wenst, aanwezig om het uitserveren te begeleiden, wij nemen dan na het eten al onze spullen weer mee zodat deze direct opgeruimd zijn.
BBQ

Filmkamp

Op Filmkamp maak je in een week van jouw verhaal een eigen film. Met workshops als storyboard, camera en geluid technieken, stopmotion animatie, green screen en montage. Je gaat aan de slag met professionele apparatuur. Naast het filmprogramma doen we spellen in de bossen en duinen, en gaan we naar de Efteling. De begeleiders met een speciale expertise geven in de verschillende weken ook korte masterclasses. Hier leer je bijvoorbeeld acteren, een nieuwsitem maken, of over verhaal opbouw.