de Binnenheide

Weekendje weg met een grote groep?

Bij de Binnenheide is het mogelijk om verschillende soorten activiteiten te organiseren en wij helpen je daar graag bij. Een grote Barbecue, sportkamp of een ouderwets potje voetbal: het kan allemaal! Ook is er Wifi beschikbaar. Groepsaccommodatie de Binnenheide is geschikt als accommodatie voor schoolkampen, verenigingen, vriendengroepen en familieweekenden.

Onze accommodatie in Loon op zand

Doordat wij een zeer ruime groepsaccommodatie zijn hebben wij ruimte voor maximaal 50 personen. Met zeer leuke toevoegingen zoals een pizza oven in de buitenlucht maken wij onszelf uniek. Het groepsverblijf was voorheen een boerenschuur. Het karakter van de schuur is, ondanks alle modernisering, behouden gebleven. Het groepsverblijf hoeft niet met andere groepen gedeeld te worden. Privacy is daardoor gewaarborgd

Vakantiehuisjes

Bij de Binnenheide verhuren wij ook vakantiehuisjes. Wij bieden een tweetal volledig ingerichte vakantiehuisjes aan in Loon op Zand. Voor de beschikbaarheid van deze vakantiehuisjes is het gewenst om contact met ons op te nemen!

Veel gestelde vragen

Graag beantwoorden wij onderstaand een aantal veel gestelde vragen.
Bij groepsaccommodatie de Binnenheide is er Gratis wifi beschikbaar!

Ook is er meer dan genoeg parkeergelegenheid beschikbaar op de Binnenheide.

– Een 6-pits gasstel met oven en afzuigkap
– Magnetron
– Koffiezetapparaat
– Waterkoker
– Grote collectie pannen
– RVS werkbladen
– Snijplanken
– Grote koelkasten en vriezer
LET OP -> geen vaatwasser beschikbaar

De slaapruimtes van het verblijf zijn verdeeld in tien kamers. In deze kamers vind je stapelbedden. Hierbij is er ruimte voor:
– 2 x zespersoons kamer
– 2 x achtpersoons kamer
– 5 x vierpersoons kamer
– 1 x driepersoons kamer
Sanitair bestaat uit
– vijf toiletten
– zes douches

Het groepsverblijf hoeft niet met andere groepen gedeeld te worden. Privacy is daardoor gewaarborgd.
Ook is er een pizza oven beschikbaar. Hier kan jong en oud een eigen pizza maken en – onder toezicht – genieten van een zelfgemaakte pizza!